Speranță a fotbalului, imortalizată pe zidul care i-a curmat viața

Speranță a fotbalului, imortalizată pe zidul care i-a curmat viața

Foto: Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)
1 comentariu

A fost o speranță a fotbalului gălățean și de acum, oricine va trece prin zona Uzinei de Apă va ști despre el. Chipul lui Robert Butcaru, adolescentul a cărui viață a fost curmată brusc într-un groaznic accident rutier în vara acestui an, va fi de acum mereu prezent acolo unde îi era cel mai drag să își petreacă timpul liber: pe stradă, cu bicicleta. Apropiații băiatului care și-a pierdut viața pe 23 iunie după ce s-a ciocnit violent de zidul de beton în timp ce cobora strada pe bicicletă au decis ca tocmai acel perete să poarte amprenta copilului, un elev extraordinar, care promovase cu brio Evaluarea Națională, și un sportiv de mare viitor, legitimat la CSM Galați. Au decis să îi picteze chipul pe zidul unde firul vieții lui Robert a fost curmat, în așa fel încât oricine trece pe acolo să își amintească de el, dar și ca un semnal de avertizare pentru toți cei tentați să ”fure” regulile de circulație preventivă. Reamintim că Robert Butcaru s-a accidentat în după-amiaza zilei de 23 iunie, în timp ce cobora cu bicicleta pe strada de la Uzina de Apă. Avea viteză și a pierdut controlul direcției într-o curbă, izbindu-se cu capul de zidul de beton. Nu purta casă de protecție, ceea ce a făcut ca leziunile suferite să-i fie fatale. Din această toamnă, Robert ar fi trebuit să înceapă cursurile Liceului cu Program Sportiv. 

Citit 16801 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 23:00

1 comentariu

  • postat de Un oarecare Joi, 08 Octombrie 2020 10:47 5.13.230.*** Link la comentariu
    0
    15

    Bunul Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace, copil nevinovat, iar pe parintii greu incercati, sa i intareasca.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro