Angajații din HoReCa au protestat și la Galati

Angajații din HoReCa au protestat și la Galati
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Protest de amploare pe străzile din Galați. Patronii de restaurante, angajații din domeniul Horeca și artiștii de evenimente au protestat împotriva măsurilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Pentru a-și arăta dezaprobarea față de închiderea restaurantelor, cei din domeniul Horeca și-au afisat pancarte pe mașini și s-au plimbat, claxonând, pe străzile din oraș. Ajunși pe strada Domnească, protestatarii au ocupat banda 1 de circulație, traficul desfășurându-se cu dificultate.

Vă reamintim că, din cauza numărului mare de infectări, restaurantele și cafenelele au fost închise până pe 12 octombrie, rămânând deschise doar terasele.

Citit 5307 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 22:57

5 comentarii

 • postat de Akbar
  Joi, 08 Octombrie 2020 15:55
  5.13.169.***
  Problema e ca hoardele de cefalai si spalati pe creier care umbla fara masca sunt mai greu de identificat decat restaurantele. Alegerile locale au dus la cresterea numarului de imbolnaviri, si nu restaurantele, cafenelele sau cinematografele. In toata lumea civilizata, in pandemie, restaurantele inchid in intervalul orar 22.00 - 06.00.
  2
  3
  Raportează
 • postat de Bathory
  Joi, 08 Octombrie 2020 13:10
  199.247.38.***
  Pai bine stimate UBSD, cam cati morti estimati ca ar fi acceptabil pentru a tine deschise crasmele? 1? 10? 500? o mie? zece mii?
  2
  0
  Raportează
 • postat de mirelastancev
  Joi, 08 Octombrie 2020 12:47
  82.137.12.***
  dacă as fi cârcotaș, sa analizez mărcile și valoarea mașinilor care ,, au protesta " aseară, nu cred ca vorbim despre angajații din restaurante.
  Inițial am crezut ca este vreo lansare a vreunui nou model auto pentru care sunt mulți fani.
  Exista soluții... dacă o duc greu, sa își vândă/înlocuiască ,, bijuteriile" și sa își reconfigurez ordinea necesităților ( cash flow pentru materii prime, salarii angajați, etc)
  bine ca nu ni se cere sa fim și solidari!
  3
  4
  Raportează
 • Miercuri, 07 Octombrie 2020 21:59
  95.76.3.***
  Aceștia sunt protestatarii?! Literalmente o mână de oameni?!?! Nu cred că aceștia sunt toți lucrătorii HoReCa din municipiul Galați... Dacă nu ies toți în stradă și nu pun presiune pe minunăția de guvern liberal, se duce totul pe apa sâmbetei... Nu doar acest sector, ci toată economia! Să nu uităm că, de la începutul pandemiei, HoReCa a fost lovită puternic și odată cu el / ea, și economia României! Nici vara nu a fost mai roz, cu măsurile luate de guvernanți - persoane mai puține pe plajă, în hoteluri, restaurante etc.

  Eu mă uit doar pe Antena 3 de când nu mai e dăncilă și am auzit că, în ultimele DOUĂ săptămâni, a fost un SINGUR caz cu CINCI persoane afectate... Iar din cauza asta închizi restaurantele?!?! În seara asta, s-a spus că nu a fost NICIUN caz în teatre și cinematografe, și cu toate astea, s-au închis și ele!

  Guvernul ăsta incompetent aduce dezastrul în România! Ăștia nu își dau seama că nu așa scăpăm de pandemie, ci prin testări MASIVE și auto-izolare la domiciliu! De bine, de rău, că ne place sau nu, vrând-nevrând etc. oameni tot vor muri! Nu vreau să sun bizar, dar mai bine încă câțiva morți și să lase economia să meargă!

  economia merge -> mai mulți morți
  economie NU merge -> mai puțin morți, DAR vom muri cu toții de foame când ne va lovi criza! Să nu uităm că economia nu se repornește ca motorul unei mașini!
  44
  46
  Raportează
 • postat de Dr. V
  Miercuri, 07 Octombrie 2020 21:28
  89.137.230.***
  Hai sa fim seriosi...virusul nu s-a raspandit in restaurante. Acolo e distanta intre mese, lumea poarta masca, e un mediu controlat. Virusul se gaseste la spitale, gastile si multimile de cartier, multimile de pe la biserici (preotii raspandesc virusul cel mai mult). Dar cel mai mult se raspandeste intre adolescenti care nu respecta deloc masurile. Stau mereu bot in bot si se saruta si mai merg si prin aglomeratie. In autobuze nu se raspandeste pt ca fiecare urca pe locul lui civilizat cu masca si totul e ok acolo. Nici la cinema si teatru nu cred ca se raspandeste. In piete se raspandeste. Adica la mall nu se ia virusul si nici la supermarket si la restaurant se ia? Sa fim seriosi. Se ia oriunde nu se mentine distanta, nu se poarta masca si cel care duce mana la gura, nas si ochi nu e igienizat cu solutie.
  15
  42
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.