Performanţă şi implicare în actul medical

Performanţă şi implicare în actul medical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce ne-am putea dori de la halatele albe în grija cărora ne punem viaţa şi sănătatea? Performanţă, implicare, receptivitate sau, altfel spus, să nu murim cu zile pe holurile spitalelor.

Consiliul Judeţului Galaţi tocmai a aprobat criteriile de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale personalului contractual din cadrul spitalelor din propria reţea. Este vorba despre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Cuvioasa Parascheva” şi Unitatea Medico-Socială Găneşti.

Pentru funcţiile de execuţie se cer: cunoştinţe şi experienţă profesională, promptitudine şi operativitate în realizarea atribuţiilor de serviciu prevăzute în fişa postului, calitate, receptivitate şi disponibilitate la efort suplimentar, perseverenţă, obiectivitate şi disciplină.

Cadrelor medicale li se cere să utilizeze echipamentele şi materialele încadrându-se în normativele de consum, să se adapteze la complexitatea muncii, iniţiativă şi creativitate.

Halatelor albe aflate în funcţii de conducere li se cer, suplimentar, cunoştinţe despre scopul, obiectivele şi rolul compartimentului în ansamblul unităţii, capacitatea de a lua decizii optime şi asumarea răspunderii, organizare, coordonare şi că creeze în compartimentul condus un climat stimulativ, neconflictual şi de bună colaborare cu alte compartimente.

Citit 1299 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.