„Voluntariatul, o experienţă de nepreţuit”

„Voluntariatul, o experienţă de nepreţuit”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Întreaga săptămână care începe azi este dedicată voluntariatului. În numele Fundaţiei „Inimă de Copil”, Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare, este convinsă că indiferent de vârsta, de ocupaţie sau pasiuni, de pregătirea profesională sau experienţa de viaţă, gălăţenii pot învăţa să contribuie activ şi voluntar la schimbarile pe care-şi doresc să le vadă întâmplându-se în comunitatea noastră:

„Cel mai mare avantaj este că, făcând lumea mai bună, devenim şi noi mai buni!”, spune Anca-Aurora Chiosea.

Fundaţia “Inimă de Copil” recunoaşte şi promovează în mod activ voluntariatul, aşa că, vreme de 7 zile, organizaţia se va implica într-o serie de acţiuni.

De altfel, strategia Inimii de Copil pentru anul în curs cuprinde dezvoltarea proiectelor ce vizează voluntariatul, cel mai ambiţios fiind deschiderea a zece Cluburi de Voluntariat IMPACT în Galati, în colaborare cu liceele şi scolile din oras, şi prin parteneriatul cu Fundatia Noi Orizonturi.

În primele două zile din cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, va avea loc deschiderea Clubului IMPACT din cadrul Şcolii nr. 29 şi a celui din cadrul Colegiului Economic “Virgil Madgearu”. 

“Voluntariatul este o experienţă de nepreţuit chiar pentru voluntari, cei care aleg sa se implice benevol şi să contribuie prin timpul, resursele, experienţa şi dedicarea lor la schimbarea în bine a lucrurilor care nu le plac sau pe care le doresc mai bune, mai frumoase din comunitatile lor”, ne-a declarat Anna Burtea, director executiv al Fundaţiei “Inima de Copil”.

Citit 1880 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.