Arbori plantaţi de studenţi, pe taluzul de la intrarea în Galați (FOTO)

Arbori plantaţi de studenţi, pe taluzul de la intrarea în Galați (FOTO)
Campanie pentru un mediu sănătos
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Nu mai puţin de 300 de salcâmi au fost plantaţi sâmbătă, 13 martie, pe taluzul de la intrarea în Galați dinspre Brăila, anunţă Primăria municipiului Galaţi. A fost o primă acţiune din cadrul campaniei de plantări, la care au participat 50 de studenți voluntari de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice (specializările Administrație publică și Drept) din cadrul Universității "Dunărea de Jos" din Galați.

Puieții au fost puși la dispoziție de către municipalitate, iar acțiunea s-a derulat prin intermediul Societății Gospodărire Urbană.

Arborii vor contribui atât la îmbunătățirea calității aerului, cât și la stabilizarea solului. "Primăria municipiului Galați va continua ampla campanie de plantări de arbori, în diferite zone ale orașului. Astfel, în total, în această primăvară vor fi plantați 1.200 de arbori din diferite specii, precum stejari, salcâmi, ulmi sau arțari. Campania de plantare este parte a planului de acțiuni pentru un mediu sănătos prin reducerea poluării, regenerarea și întreținerea spațiilor verzi din municipiul Galați", transmite administraţia locală.

Citit 2302 ori Ultima modificare Luni, 15 Martie 2021 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.