154 de locuri vacante, prin AJOFM

154 de locuri vacante, prin AJOFM

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Numărul locurilor de muncă vacante aflate în evidența AJOFM Galați este, astăzi, de 154, pentru 33 de ocupații. Mai mult de o treime dintre ele reprezintă cele 60 de joburi pentru agent servicii client la o firmă de  IT și comunicații. Câte 10 locuri vacante sunt oferite pentru confecționeri cabluri, lăcătuși construcții metalice și navale și, respectiv, izolatori. Oferte ”supraunitare” mai există pentru bucătari, barmani și ospătari, recepționeri hotel, lucrători comerciali, mecanici, tractoriști, sudori și șoferi.

Citit 765 ori Ultima modificare Marți, 04 Mai 2021 20:15

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul Miercuri, 05 Mai 2021 13:43 91.9.246.*** Link la comentariu
  0
  0

  O institutie gluma, ca toate celelalte in catunul galatz' . Cand eram naiv am fost odata zic hai sa prind un loc de munca prin EURES... o cucoana foarte nevrotica m-a repezit ca trebuie sa-mi fac Europass-ul intr-un anumit fel, m-a jignit si umilit... si ca CINE M-A TRIMIS???. Nu m-am putut cobora la nivelul ei. Asta e! In tara ta nu ai dreptul sa lucrezi, si sa fii si platit decent... adica un 700E MINIM NET... in raport cu cheltuielile. Pentru cei din aparatul buugeet-ar... si nu stiu... Romania este O TARA FOARTE SCUMPA! Daca ajungi sa fai 95% din salariu pe chirie, utilitati si mancare...

  pai stai putin ajung la zicala: Eu muncesc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa muncesc!

  Eu as interzuice importul de forma de munca din afara UE! Nu tata NU AI VOIE... i-ai pe aia 100 care ma asteapta daca imi cer vre-un drept la patronet! Sa crape in mizerie economia... asta SI E! PRosti tare mai suntem!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro