154 de locuri vacante, prin AJOFM

154 de locuri vacante, prin AJOFM
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Numărul locurilor de muncă vacante aflate în evidența AJOFM Galați este, astăzi, de 154, pentru 33 de ocupații. Mai mult de o treime dintre ele reprezintă cele 60 de joburi pentru agent servicii client la o firmă de  IT și comunicații. Câte 10 locuri vacante sunt oferite pentru confecționeri cabluri, lăcătuși construcții metalice și navale și, respectiv, izolatori. Oferte ”supraunitare” mai există pentru bucătari, barmani și ospătari, recepționeri hotel, lucrători comerciali, mecanici, tractoriști, sudori și șoferi.

Citit 1210 ori Ultima modificare Marți, 04 Mai 2021 20:15

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul
  Miercuri, 05 Mai 2021 13:43
  91.9.246.***
  O institutie gluma, ca toate celelalte in catunul galatz' . Cand eram naiv am fost odata zic hai sa prind un loc de munca prin EURES... o cucoana foarte nevrotica m-a repezit ca trebuie sa-mi fac Europass-ul intr-un anumit fel, m-a jignit si umilit... si ca CINE M-A TRIMIS???. Nu m-am putut cobora la nivelul ei. Asta e! In tara ta nu ai dreptul sa lucrezi, si sa fii si platit decent... adica un 700E MINIM NET... in raport cu cheltuielile. Pentru cei din aparatul buugeet-ar... si nu stiu... Romania este O TARA FOARTE SCUMPA! Daca ajungi sa fai 95% din salariu pe chirie, utilitati si mancare...

  pai stai putin ajung la zicala: Eu muncesc ca sa traiesc, nu traiesc ca sa muncesc!

  Eu as interzuice importul de forma de munca din afara UE! Nu tata NU AI VOIE... i-ai pe aia 100 care ma asteapta daca imi cer vre-un drept la patronet! Sa crape in mizerie economia... asta SI E! PRosti tare mai suntem!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.