Petreceri întrerupte de polițiști

Petreceri întrerupte de polițiști
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Polițiștii gălățeni au întrerupt patru evenimente private, care se desfășurau sâmbătă seară fără respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infectării cu virusul SARS-Cov 2.

Două dintre aceste evenimente s-au desfășurat pe raza Secției 1 Poliție Galați, în două restaurante situate pe străzile Alexandru Ioan Cuza și Portului. La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre o aniversare și un botez, la fiecare participând în jur de 30 de persoane.

Un alt eveniment privat (botez) a fost constatat de polițiștii Secției 2 Poliție Galați, într-un restaurant de pe strada Drumul de Centură, stabilindu-se că la acesta participau aproximativ 60 de persoane.

Cu ocazia legitimării participanților, polițiștii au identificat un bărbat, de 34 de ani, care ar fi trebuit să se afle în izolare la domiciliu, acesta fiind sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

În aceeași seară, polițiștii Postului de Poliție Foltești s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, în localitate, la care participau în jur de 40 de persoane.

În toate cele patru cazuri, evenimentele au fost întrerupte, administratorii restaurantelor fiind sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 7.500 de lei.

Citit 4381 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Mai 2021 11:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.