Mormane de moloz, în centrul oraşului

Mormane de moloz, în centrul oraşului
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

În apropierea intersecției de la Ultimul Leu, pe partea dreaptă în sensul de mers către IREG, zac de câteva luni bune mormane de moloz. Până nu demult, zona era împânzită de chioșcuri, care între timp au fost demolate, iar molozul rezultat după desfiinţarea acestor construcţii provizorii a rămas aruncat pe spaţiul cândva verde. În mare parte, zona de la Casa Roșie este acum un loc îngrijit, cu trotuar și asfalt proaspăt, iar aceste mormane de moloz reprezintă singura problemă rămasă nerezolvată.

La solicitarea noastră, Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați ne-a informat că zona respectivă va fi curățată de constructorul care modernizează strada Siderurgiştilor, înainte de finalizarea lucrărilor care se derulează în această perioadă.

Citit 3411 ori Ultima modificare Luni, 17 Mai 2021 01:19

4 comentarii

 • postat de radu
  Luni, 17 Mai 2021 09:03
  81.12.150.***
  de cand zona ultimul leu e centrul orasului?
  1
  1
  Raportează
 • postat de Primăria anruncat pisica în curtea constructorului, pe bune ?
  Vineri, 14 Mai 2021 17:11
  213.233.88.***
  Chiar așa, ce are ,,constructorul" care construiește, cu mizeria Primăriei, prin demolare ?!? Primăria a demolat, primăria să reamenajeze spațiul verde distrus.
  1
  8
  Raportează
 • postat de pop vasile
  Vineri, 14 Mai 2021 12:38
  5.13.239.***
  Am avut curiozitata sa discut cu inginerul coordonator al lucrarilor care a spus ca molozul va fi ridicat de catre serviciul Ecosal din subordinea primariei.Dar...com este specific noua romanilor intotdeauna dupa ce termina o lucrare a mai fost "uitat" ceva si se sparge iar asfaltul proaspat pus,se distrug trotuarele abia facute etc. esimez in zona 5-10mii to de moloz. pentru ridicarea lui vor fi aduse utilaje gabaritice care va distruge trotuarul si va degrada covorul de asfalt prin scurgeri,iar daca mai si plua sa te tii frumusete.Si uite asa de la primarie la constructor problema ramine tot nerezolvata. Ca la noi la nimeni.
  3
  30
  Raportează
 • postat de moluz
  Vineri, 14 Mai 2021 11:08
  78.96.59.***
  Curatarea trebuia facuta la inceput nu la sfarsit. Daca baga excavatorul acolo strica tot trotuarul din zona (modernizat). Si resturi de constructii demolate se gasesc in mai multe locuri de-a lungul strazilor in curs de modernizare.Aceeasi gandire de 2 lei o vad si la mutarea panourilor de afisaj si a automatelor pentru bilete din statiile de autobuz. Abia acum s-au trezit ca trebuie facute mutarile de rigoare. Si dai si sparge din nou aiurea in locuri deja ,,modernizate,,. Numai ,,specialisti,, care gandesc cu picioarele avem pe la primaria asta.
  2
  34
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.