Grădina de la bloc. Armonie şi culoare, în Mazepa II (FOTO)

Grădina de la bloc. Armonie şi culoare, în Mazepa II (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Continuăm să vă arătăm ce au reuşit să facă frumos concetăţenii noştri din mai multe cartiere ale Galaţiului. Şi, pentru că serialul nostru a stârnit multe controverse, revin cu precizarea că doar autorităţile sunt în măsură să spună dacă şi unde se încalcă legea în materie de amenajare a spaţiului verde. Noi vă aşteptăm în continuare fotografiile şi informaţiile privind persoana sau persoanele care îngrijesc grădina, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi vă asigurăm că respectăm şi admirăm munca şi eforturile financiare depuse în amenajare.

Astăzi, câteva imagini trimise nu de domnul Ion Ghena, cel care îngrijeşte acest spaţiu verde din Mazepa II, ci de un vecin de-al dumnealui, care îi apreciază rezultatele. Grădina se află pe strada Armata Poporului, la parterul blocului L5, iar Ion Ghena se ocupă singur de ea. "Bucuria să văd ceva crescând e foarte mare şi sunt încântat să văd cât de mult se bucură mai ales copiii, care vor să afle cum se îngrijesc florile", aflăm de la dl. Ghena, care, de curând, tot pentru copii, a adus în grădină şi două mici mascote, bobocii de raţă Cristina şi Raisa.

Vă lăsăm să admiraţi imaginile, sperând că raiul verde de la blocul L5 îi va inspira şi pe alţii.

Citit 3319 ori Ultima modificare Luni, 31 Mai 2021 16:38

3 comentarii

 • postat de Cetatean
  Marți, 01 Iunie 2021 10:40
  84.117.41.***
  Asa DA! Nu poluati mediul cu cauciucuri vopsite si structuri metalice caraghioase!
  0
  5
  Raportează
 • postat de ion
  Luni, 31 Mai 2021 06:26
  194.105.20.***
  Bravo! Foarte frumos!!!
  3
  17
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Luni, 31 Mai 2021 00:56
  5.13.168.***
  Superb! Si nemtii fac ceva similar... Ce nu mi-au placut la ei... nu au lege pentru strans resturile de la cainii de companie... si in iarba risti sa calci numai in ruj! Multe kit0uri mai multe ca a noastre... in rest da... curati si disciplinati! Cum noi nu vom fi ca natie cateva generatii.... poate niciodata!
  10
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.