Evaluaţi acest articol
(20 voturi)
4 comentarii

UPDATE, joi, 3 iunie: Poliția a descins din nou în piața de la Matca [detalii]


A ieșit scandal miercuri, 19 mai 2021, la Matca, atunci când echipe formate din polițiști și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor și Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au descins în piața agroalimentară din comună pentru verificarea legalității comercializării legumelor. Controlul nu a fost pe placul comercianților, care i-au agresat pe inspectori.

"În timpul desfășurării activității, patru dintre producătorii agricoli s-au opus prezentării documentelor, devenind recalcitranți și manifestându-se violent, instigându-i, în același timp, și pe ceilalți la nerespectarea legii.

Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a fost restabilită, în scurt timp, ordinea publică, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj", ne-a transmis cms sef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii au identificat trei dintre persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de ultraj, trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 51 de ani, toți din comuna Matca.

În continuare, se fac cercetări pentru identificarea și depistarea celui de-al patrulea bărbat.

UPDATE, 20 mai 2021. În urma cercetărilor, a fost depistat și cel de-al patrulea suspect, care a fost adus la audieri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Foto, capturi-video (sursa, stirileprotv.ro)

Citit 12174 ori Ultima modificare Vineri, 04 Iunie 2021 12:41

4 comentarii

 • postat de Alexutz Joi, 20 Mai 2021 10:44 5.2.205.*** Link la comentariu
  1
  12

  Normal....ei au doar drepturi nu si obligatii.

  Raportează
 • postat de Laur Joi, 20 Mai 2021 07:41 95.44.240.*** Link la comentariu
  1
  22

  Doar ajutoare doresc domnii. Bani. Atât. În rest, ce facturi, ce control la chimicale. Sunt deranjați căci nu au mai fost controale în zona respectiva de ani buni și au obișnuința de a face cum și ce doresc dansii. Dar când se rupe solarul iarna,apare un personaj an de an ce urla pe la TV ca vine sfârșitul lumii, leguma se scumpește, murim cu toții. Și cere ajutoare de la stat. Care stat? De la cel care plătește impozitele legal. Ca este salariu sau afacere,nu contează căci aici domnii din marele bazin legumicole nu ar avea nimic împotriva, aici se poate aplica controlul de orice natură.

  Raportează
 • postat de CERCEL Joi, 20 Mai 2021 07:10 136.255.148.*** Link la comentariu
  1
  26

  Matca a pierdut de mult lupta cu corectituinea. rosiile de Matca nu mai au cautare ptr. ca acesti comercianti au uitat prin chimicalele folosite, cu mult peste normal , fac dn recolta, legume otravitoare. mult mai sigure sunt cele din magazinelel mari care, cat de cat sunt mai controlate. asta au facut comerciantii matcasi, pentru bani s au vandur si pe ei.

  Raportează
 • postat de paloma Miercuri, 19 Mai 2021 23:19 5.13.164.*** Link la comentariu
  1
  40

  Mai bine ii controlau la chimicale...Fortate cu "ETHREL" , naturale produse in Romania !!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.