Cea mai tânără participantă la Semimaratonul de la Galați

Cea mai tânără participantă la Semimaratonul de la Galați
Cea mai tânără participantă la Semimaratonul din acest an, Medeea Ioana Tonița, la linia de finish
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Cum să trăiești sănătos și cum să dăruiești celorlalți sunt lucruri care se învață din familie, de la cele mai mici vârste. După informația primită de noi la redacție, cea mai tânără participantă la Semimaratonul din acest an (ajuns la ediția a VIII-a) - Medeea Ioana Tonița (în vârstă de doar două luni), înscrisă în concurs cu numărul 537 - a ajuns la linia de finish.

Înscrisă de părinții săi, Livia Alexandra Tonița și Adrian Tonița, micuța Medeea Ioana Tonița a participat alături de echipa fundației Motivation Galați.

Semimaratonul este cel mai mare eveniment filantropic cu caracter sportiv, care se desfășoară în orașul Galați începând din 2014.

Felicitări tuturor participanților și, evident, părinților micuței noastre sportive, pentru exemplul pe care îl dau fiicei lor și nouă, tuturor!

Citit 4283 ori Ultima modificare Luni, 07 Iunie 2021 15:45

2 comentarii

 • postat de Corpore sano si atat
  Duminică, 06 Iunie 2021 15:31
  89.137.138.***
  Multa sanatate si celor care tipau, incurajand atletii la 8 dimineata pe Domneasca, ca asa au vazut ei ca se face la televizor. Un maraton de bun simt nu se organizeaza? Macar unul de aruncat borcane cu bolta in maimutele urlatoare?
  20
  9
  Raportează
 • postat de Eugen Emeric
  Duminică, 06 Iunie 2021 14:12
  82.79.132.***
  Înscrisă de părinții săi, Livia Alexandra Tonița și Adrian Tonița, micuța de doar două luni Medeea Ioana Tonița, a participat alături de echipa fundației Motivation Galați, la Semimaratonul ajuns la ediția a VIII-a.
  Participanți an de an la acest maraton, părinții au luat în calcul inclusiv un posibil abandon al Medeei ce ar fi putut surveni din cauza timpului nefavorabil.
  Din fericire totul a decurs nesperat de bine, ploaia de dimineață s-a oprit și Medeea Ioana a putut ajunge cu bine la linia de finish, bineînțeles în brațele mamei sale.
  Un frumos și sănătos început în acestă activitate al cărui dublu scop este îmbrățișat de tânăra familie Tonița.
  Felicitări!
  8
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.