Grădina de la bloc. Sursa de verde din strada Energiei (FOTO)

Grădina de la bloc. Sursa de verde din strada Energiei (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Am primit multe mesaje pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., le mulţumim tuturor cititorilor care ne-au scris despre eforturile lor sau ale vecinilor de a înfrumuseţa cartierul unde locuiesc, fără să aştepte intervenţia municipalităţii. Vă asigurăm că vom publica toate grădinile celor care doresc acest lucru.
Astăzi, vă prezentăm câteva imagini trimise de preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 333, Mircea Amariţei, cu grădina de la blocul 10A, scara 1, din str. Energiei nr. 5, care este îngrjită de domnul Ion Ionaşcu, un gălăţean iubitor de frumos, care, ca şi în alte cazuri prezentate de noi, nu locuieşte la parter, ci la etajul 3. Asta nu îl împiedică să îşi dedice timpul şi, cu siguranţă, să investească şi bani în amenajarea grădinii blocului. Ne bucurăm că locatarii din zonă au o oază de frumos care să le încânte ochii şi sufletul, cu atât mai mult cu cât ei ni s-au adresat la începutul anului referitor la o baterie de garaje care încă ocupă majoritatea spaţiului dintre blocuri.

Citit 1942 ori Ultima modificare Luni, 14 Iunie 2021 01:16

1 comentariu

 • postat de Roman Marcel
  Joi, 10 Iunie 2021 22:10
  62.231.94.***
  Buna seara! Foarte frumos au făcut!
  M-am mutat la P3 pe Brăilei , la parter. Am tăiat iarba, am greblat, am sapat și am pus gazon!
  Vecinul a pus flori!
  Acum tot încercam și facem hartii către primărie de 2 ani sa ne facă gard sau sa pună gard viu! Dar nu prea cred ca o sa facă ceva!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.