Grădina de la bloc. Minunile colorate ale doamnei Veta Vasile (FOTO)
Foto: Marian Calestru

Grădina de la bloc. Minunile colorate ale doamnei Veta Vasile (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Pe strada Oltului, mai aproape de capătul acesteia din Micro 18, dincolo de intrarea către Penny şi mai aproape de Lidl, se înșiruie câteva grădini minunate, pe care, dacă aveți drum prin zonă, le puteți admira în tot sezonul cald, fiindcă mereu au flori și dragostea cu care sunt îngrijite se vede în fiecare fir de verde. Acolo am întâlnit-o pe dna Veta Vasile, pigulind florile și udându-le, cercetând cu grijă fiecare zonă a grădinii minunate de care se ocupă de ani de zile.

"Nu locuiesc la parter, dar asta nu înseamnă că de la etajele superioare nu putem să privim şi noi ceva frumos. Îngrijesc florile cu tot dragul şi nu am avut parte de experienţe neplăcute, cu excepţia unei situaţii de acum trei ani, când au fost furaţi nişte crini albi, smulşi din rădăcină. Oricât am încercat apoi, alţii nu s-au mai prins...", îşi aminteşte dna Veta Vasile.

Ce iese din mâinile dumneaei, se vede din imagini, dar mai bine mergeţi la faţa locului, că puteţi admira şi grădinile din vecini, la fel de frumoase, chiar dacă diferite. Găsiţi aici brazi şi pini care probabil au fost plantaţi acum peste 20 de ani, după cât sunt de înalţi, trandafiri şi alte flori de sezon, toate minunate.

Felicitări tuturor celor care le îngrijesc!

Aşteptăm în continuare fotografiile şi mesajele dvs. pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citit 5576 ori Ultima modificare Luni, 07 Iunie 2021 00:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.