Un gălățean a murit după ce a căzut într-o canalizare
Foto: IPJ Galați

Un gălățean a murit după ce a căzut într-o canalizare
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Incidentul s-a petrecut în această după amiază, în Micro 39, într-o zonă în care se efectuează lucrări. Victima avea 45 de ani și nu a mai putut fi salvată. "În cursul acestei seri, în jurul orei 18,50, polițiștii au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe strada Traian Vuia, din municipiul Galați, o persoană ar fi căzut într-o canalizare.

La fața locului, s-au deplasat atât polițiști, cât și pompieri și un echipaj SMURD, constatându-se decesul persoanei în cauză.

Din primele verificări, a rezultat că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Galați, care ar fi căzut într-o canalizare descoperită, aflată pe strada Traian Vuia, într-o zonă în care se efectuează lucrări de construire.

În urma sesizării și a aspectelor constatate la fața locului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul bărbatului", a comunicat IPJ Galați în urmă cu puțin timp.

Citit 10238 ori Ultima modificare Luni, 21 Iunie 2021 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.