Grădina de la bloc. Din pârloagă au făcut colţ de rai în opt ani (FOTO)
Foto: Marian Calestru

Grădina de la bloc. Din pârloagă au făcut colţ de rai în opt ani (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Continuăm seria grădinilor frumoase de la bloc, de data aceasta cu o grădină aflată în cartierul Aviaţiei, despre care nu ne-au scris cei care o îngrijesc, aşa că, sperăm noi, apariţia în "Viaţa liberă" va fi o surpriză plăcută. Menţionând că noi continuăm să prezentăm grădinile despre care am aflat de la gălăţeni, vă aşteptăm în continuare mesajele pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

La blocul B3, scara 4, din Micro 13, locuiesc părinţii doamnei Iuliana Tinu. Din păcate, fiica dumnealor nu ne-a scris şi cum îi cheamă, dar ne-a spus cât este de frumoasă grădina blocului, pe care amândoi o îngrijesc şi care, practic, nu exista până în urmă cu opt ani, când dumnealor s-au mutat în blocul respectiv. Acum, însă, vecinii şi trecătorii se pot bucura de o oază de verdeaţă şi de culoare, într-un cartier mărginaş, dar liniştit.

Trandafiri căţărători şi din cei obişnuiţi, garofiţe sălbatice, crini şi multe alte flori pe care probabil nu le-am recunoscut împodobesc un spaţiu altădată pustiu, adăugând un plus de prospeţime şi un strop de bucurie, de care cu toţii avem nevoie, mai ales în vremurile acestea tulburi. Le dorim părinţilor Iulianei Tinu sănătate şi putere să-şi continue munca!

Citit 6472 ori Ultima modificare Luni, 12 Iulie 2021 08:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.