Activitate comercială desfăşurată fără acord

Activitate comercială desfăşurată fără acord
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O societate comercială a fost depistată în timp ce îşi desfăşura activitatea de comerţ fără a deține acordul necesar. În urma unui control efectuat la o societate comercială cu punct de lucru în Galați, pe strada Domnească, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale au constatat că în locația respectivă se desfășoară activități de comerț cu articole textile și alte bunuri fără a deține "Acord privind exercitarea activității de comercializare în zone publice", eliberat de autoritățile administrației publice locale. În acest caz, persoana juridică a fost sancționată contravențional, cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea activității până la data autorizării.

Citit 691 ori Ultima modificare Vineri, 16 Iulie 2021 00:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro