Panică și flăcări din cauza neglijenței. Incendii în două blocuri din Galați

Panică și flăcări din cauza neglijenței. Incendii în două blocuri din Galați
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Două apartamente au luat foc sâmbătă după amiază, 14 august 2021, din cauza neglijenței proprietarilor, o femeie care a uitat o lumânare aprinsă și un bărbat care a adormit cu țigara aprinsă.

Primul incendiu a avut loc pe strada Feroviarilor, la blocul C3, unde vecinii au observat ieșind fum pe geamul și casa scarii.

"S-au deplasat doua mașini de stingere, o autoscara, o ambulanță SMURD și una SAJ. Proprietarul, o femeie de circa 65 de ani s-a autoevacuat, la fel și alti zece vecini, iar pompierii au evacuat un vârstnic de la etajul 4, care suferise un atac de panica. Acesta a fost preluat de ambulanța SAJ și a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, fiind salvate două camere. Alte două camere au fost distruse, iar casa scării și balconul au fost degradate.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind o lumânare uitată aprinsă în balcon" au explicat reprezentanții ISU Galați.

Al doilea eveniment a avut loc pe strada Neajlov, la bloc PS1D, unde vecinii au observat fum pe casa scării. "S-au deplasat două autospeciale de stingere, o autoscara și o ambulanță SMURD. Incendiul s-a manifestat în dormitorul proprietarului și a fost lichidat in limitele găsite. S-au degradat o canapea și bunurile materiale din încăpere. Proprietarul, aflat în stare de ebrietate, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nu au fost alte victime", a comunicat ISU Galați.

Cauza probabilă a incendiului stabilita a fost o țigară uitată aprinsă.

Citit 21609 ori Ultima modificare Luni, 16 August 2021 00:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.