S-a sinucis după ce și-a omorât partenera

S-a sinucis după ce și-a omorât partenera
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un bărbat și-a ucis cu sânge rece concubina, după care a renunțat și la propria viață. Tragedia a avut loc joi, 26 august, la Independența, în județul Galati, acolo unde cei doi concubini locuiau într-o casă închiriată.

Cei doi formau un cuplu de aproximativ opt ani, însă certurile și disputele își făceau loc destul de des în casă. Din cercetările făcute la fața locului, reiese că femeia a fost ucisă de concubin, cu mai multe lovituri de cuțit, după care bărbatul s-a sinucis, punându-și ștreangul de gât, motivul fiind, cel mai probabil, un nou conflict conjugal. Trupurile lor neînsuflețite au fost descoperite de copiii femeii, care au sunat la 112, la fața locului fiind trimis un echipaj SMURD cu medic, însă, din păcate, ambele persoane erau decedate la sosirea salvatorilor.

În caz, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor calificat și continuă cercetările pentru a stabili toate detaliile legate de comiterea faptelor. După efectuarea tuturor actelor procedurale, dosarul va fi clasat, autorul omorului fiind decedat.

Citit 3437 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 August 2021 00:17

1 comentariu

 • postat de mvs
  Vineri, 27 August 2021 17:00
  89.137.230.***
  Anul acesta se vor sinucide foarte multi romani pentru ca s-a scumpit curentul electric si gazul si multi sunt in situatia de a nu mai putea plati si vor fi debransati si apoi vor urma sinuciderile. Omul nu prea mai poate trai fara curent electric si fara caldura la iarna. Salariile sunt foarte mici.
  Trebuie sa facem credit la banca ca sa luam bani sa platim curentul electric si gazul. Astia iau si pielea de pe noi.
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.