Marşul Genocidului

Marşul Genocidului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 1907 se întoarce! * Pensionarii fac presiuni asupra demnitarilor să susţină moţiunea de cenzură * Joi, marş în Galaţi *

Disperarea şi groaza că vor muri cu zile îi scot, din nou, pe pensionari în stradă. Asociaţia Pensionarilor din România – 2007 organizează joi, de la ora 9.00 şi până la ora 13.00, Marşul Genocidului pentru a determina preşedinţia şi Guvernul să nu reducă pensiile şi salariile bugetarilor.

Pensionarii vor porni de la Parcul Şahiştilor din Ţiglina I – strada Saturn, pe jos pe Brăilei şi Domnească, până la Prefectură, instituţie pe care o vor picheta.

Delegaţii ale protestatarilor vor merge apoi la sediile tuturor partidelor parlamentare şi cabinetele demnitarilor pentru a-i determina să susţină moţiunea de cenzură.

„Invităm toţi pensionarii şi salariaţii să participe la aceste manifestări pentru a-şi susţine drepturile legitime, inalienabile. Ne-am săturat de minciună, sărăcie şi demagogie din partea celor care ar trebui să ne apere drepturile”.

„Dacă Guvernul va persista în deciziile neconstituţionale şi vom primi cupoanele de pensii reduse cu 15 la sută suntem ferm hotărâţi să recurgem chiar şi la măsuri extreme – greva foamei, atât în ţară cât şi la Parlamentul Europei”.

„Ne-am săturat de toate – 1907 se întoarce şi va fi o adevărată revoltă!”, declară într-un comunicat de presă preşedintele Asociaţiei Pensionarilor din România 2007, Constantin Ciucă.

La protest şi-au anunţat participarea şi reprezentanţii celorlalte organizaţii de pensionari.

Citit 785 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.