Andreea Alisa Tagleru are nevoie de noi

Andreea Alisa Tagleru are nevoie de noi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cine o ajută să ajungă la Iaşi? *

În preajma sărbătorilor, încercam să sensibilizăm opinia publică în  cazul familiei Viorel şi Daniela Tagleru din Galaţi, doi părinţi care se confruntă cu mari probleme.

Fiica lor - Andreea Alisa (FOTO) - un copil în vârstă de 7 ani şi 6 luni suferă de hipoacuzie de percepţie neuro-senzorială bilaterală profundă congenitală, cu retard sever în dezvoltarea limbajului.

Mai simplu spus are autism, nu vorbeşte, nici nu aude; de mică, Alisa este luată în evidenţa persoanelor cu handicap de gradul I.

Şi dacă la un moment dat se observau ceva progrese în ameliorarea bolii, în ultimul timp, familia comunică din ce în ce mai greu cu Alisa.

„Suntem îngrijoraţi, fiindcă din toamnă ar trebui să meargă la şcoală şi nu rezistă în comunitate, ne spunea mama copilei, cu lacrimi în ochi. Motiv pentru care trebuie să mergem la Iaşi, la control, dar şi la  un specialist şi resursele s-au cam epuizat”.

La vremuri de criză, această familie trăieşte dintr-un salariu al soţului şi tratamentul acestei boli este costisitor, pe lângă medicaţia clasică fiind nevoie de multe ore de consiliere cu un specialist în tratarea autismului.

De aceea, revenim cu rugămintea ca, în limita posibilităţilor, să întindeţi mâna acestui copil care nu ştie ce-i copilăria, care nu poate nici să vorbească şi care are ca primă necesitate tratamentul la un spital din Iaşi.

Tratament pe care părinţii nu au cu ce să-l mai susţină. De aceea, orice sumă pe care doriţi să o donaţi pentru Andreea Alisa o puteţi depune în contul nr. RO72RZBR0000060012404233, deschis la Raiffeisen Bank.

Vă mulţumim!

Citit 578 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.