Expoziția de icoane "Apostolat la Dunărea de Jos"

Expoziția de icoane "Apostolat la Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La sala "Nicolae Mantu" de la Galeria de Artă din municipiul Galaţi a avut loc luni, 29 noiembrie, vernisajul expoziţiei de icoane "Apostolat la Dunărea de Jos", dedicată sărbătorii Sfântului Apostol Andrei.

La manifestarea cultural-artistică a participat şi Înalt Prea Sfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos. Ierarhul Dunării de Jos le-a adresat celor prezenţi un cuvânt de binecuvântare și de apreciere pentru organizarea acestui eveniment deosebit.

Expoziţia organizată de Arhiepiscopia Dunării de Jos în parteneriat cu Inspectoralul Şcolar Judeţean Galaţi şi Uniunea Artiştilor Plastici Profesioniști, filiala Galaţi, cuprinde icoane lucrate de elevi de la Seminarul Teologic "Sf. Andrei" şi de la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin", de studenţii de la Facultatea de Arte şi de la Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie, Secţia Artă Sacră, din municipiul Galaţi.

Ca semn al aprecierii şi încurajării pentru talentul şi pasiunea lor, tinerii iconari au primit din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos, diploma "Tinereţe şi credinţă", precum şi ale premii.

Citit 744 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Decembrie 2021 04:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.