Ruta CFR Galați - București, afectată de vreme. Călătorii au stat nouă ore în tren!

Ruta CFR Galați - București, afectată de vreme. Călătorii au stat nouă ore în tren!
Sursa foto: Club Feroviar
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Pasagerii unui tren InterRegio de pe ruta Galați - București au stat timp de 5 ore într-o haltă din județul Buzău, în frig, fără mâncare și fără apă. Unul dintre conductorii CFR le-a spus pasagerilor că linia era blocată de un alt tren, un marfar a cărui locomotivă se defectase din cauza gheţii de pe firele electrice.

Plecați luni la ora 17,50 din Galați, oamenii au ajuns în Gara București Nord la 3 noaptea, cu peste 300 de minute întârziere.

Luni dimineață, un alt tren de pe ruta Galați - București a stat aproape trei ore în câmp, în zona localităţii C.A. Rosetti, după ce s-ar fi defectat locomotiva.

O altă rută afectată de condițiile meteo nefavorabile a fost Brașov - București. Cinci trenuri au rămas blocate timp de mai multe ore, din cauza unui copac prăbușit peste linia ferată, între Valea Largă și Comarnic.

Citit 3226 ori Ultima modificare Joi, 30 Decembrie 2021 18:55

3 comentarii

 • postat de Citizen
  Miercuri, 29 Decembrie 2021 08:39
  92.83.34.***
  Cat timp nu se termina lucrarea pe tronsonul Buzău - Făurei așa o să se întâmple cu toate trenurile care tranzitează zona... Aștepta prin gări, halte să aibă prioritate... Se mai defectează o locomotivă.... În drum spre București am așteptat 40 minute în Făurei... Era o locomotivă stricata pe linie.... Întârziere 1 ora și la sosirea în București... La întoarcere iar întârziere aproape o ora.... Nu ești informat la cumpărarea biletului ca linia este în lucru... Ca pot apărea întârzieri, dar plătești bilet de tren rapid... Alo CFR informați călătorii prin aplicația voastră, în gări prin panouri de informare... Ca să putem lua mijloace de transport alternative... Ca sa nu mai pierdem legături... Programări... Când este vorba de despăgubiri pentru călători se anunță vreme ploioasă de la CFR. De 30 de ani numai scuze... În rest nimic
  0
  7
  Raportează
 • postat de Steven Seagal
  Miercuri, 29 Decembrie 2021 07:02
  108.245.201.***
  Sechestrati in ...tren .!!!!
  0
  4
  Raportează
 • postat de Acaru Păun
  Marți, 28 Decembrie 2021 21:23
  95.76.59.***
  Cu C.F.R.-u-n cazuri zeci,
  Pe distanțe, scurte, lungi,
  Nu știi dacă o să pleci,
  Și nici unde dracu-ajungi!
  1
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.