L-ați văzut? Acest bărbat este dat dispărut

L-ați văzut? Acest bărbat este dat dispărut
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Bujor Constantin este un bărbat în vârstă de 57 de ani, din județul Bacău, care acum două zile, pe 2 ianuarie, a plecat din județul Tulcea, cu bacul. Urma să ajungă în Galați, iar de aici să plece cu un microbuz spre casă, în comuna Blăgești. Nu a mai ajuns nici la domiciliu și nici nu a mai putut fi reperat pe raza județului Galați, unde se presupune că s-ar afla. Din acest motiv, familia a sesizat poliția. 

”La data de 2 ianuarie a.c., Bujor Constantin ar fi plecat din autogara Tulcea, cu un microbuz, pe traseul Tulcea-I.C. Brătianu, unde urma să traverseze fluviul Dunărea cu bacul, pentru a ajunge în municipiul Galați, de unde urma să plece cu un microbuz, spre domiciliul din localitatea Buda, județul Bacău, dar nu a ajuns până în prezent. Bărbatul are înălțimea 1,80 m, constituție atletică, păr șaten, tuns scurt, sprâncene stufoase, ochi verzi, poartă mustață și prezintă un tatuaj pe umărul brațului superior drept. La momentul dispariției purta o geacă din material textil, de culoare maro închis, pulover din lână de culoare bleumarin- roșu, pantaloni din material textil, de culoare maro, pe cap purta un fes de culoare gri închis, iar în picioare avea o pereche de ghete de culoare maro. Se cunoaște faptul că în ultimele două zile, acesta se afla pe raza județului Galați”. se precizează în comunicatul dat publicității de Poliție.

Oricine poate oferi date cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție!

Citit 2080 ori Ultima modificare Joi, 06 Ianuarie 2022 12:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.