Elev care fură

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nota la purtare, corelată cu ce va decide Parchetul Tg. Bujor *

Domnişoara Valerica-Geanina P., elevă în clasa a XI-a la Grupul Şcolar „Paul Bujor” Bereşti, a trecut în ziua de 10 iunie a.c., dimineaţă, la cursuri, printr-o experienţă mizerabilă.

Primind, de la o rudă de-a sa, un telefon mobil marca Samsung, a cărui valoare depăşeşte cinci milioane de lei vechi, în pauza de după ora a doua l-a lăsat pe bancă, ieşind pe hol. Nu putea să creadă că printre colegii săi ar putea exista cineva care să aibă „mâna lungă”.

Greşeală! La revenirea în clasă, mai ia, Geanina, telefonul de unde nu-i. Îi fusese furat. Bănuia cine este hoţul. Ajungând la Poliţia Bereşti, cazul este clarificat de inspectorul Viorel Marcu, după mai multe runde de discuţii atent dirijate, cu suspectul, Marius N., din Balinteşti.

Căzând în plasa omului legii, elevul, nemaiavând cale de scăpare, recunoaşte fapta, renunţând, stânjenit, la povestioara sa penibilă („L-am găsit la etajul I”).

Telefonul a fost înapoiat părţii păgubite. Fiind finalizat, dosarul de cercetare penală întocmit pe numele lui Marius N. urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor.

Citit 1349 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.