Până sâmbătă va fi curat în Valea Oraşului

Până sâmbătă va fi curat în Valea Oraşului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Evident, dacă nu mai plouă! *

Viceprimarul social-democrat Nicuşor Ciumacenco susţine că şi-a petrecut ultimele zile şi chiar nopţi în Valea Oraşului, unde, promite că până sâmbătă va fi curat lună.

„Ieri, aproape toată ziua am fost în Valea Oraşului. Am fost şi dimineaţă şi azi noapte la 12. Apă Canal a desfundat toate gurile de canalizare şi am deversat conductele care erau colmatate din cauza aluviunilor din perioada inundaţiilor”.

„S-au verificat punctele din Staţia din 13 iunie şi nu sunt probleme. Pentru că RER nu au putut face faţă singur, am apelat şi la ajutorul Ecosal, şi am împărţit străzile”.

„Străzile Lupu, Bolliac, Păcii şi Moruzzi au fost curăţate de aluviuni cu cele două măturători mecanice. Dimineaţă echipele celor două încărcau în camioane, se spălau străzile şi trotuarele cu furtunul cu apă. Sâmbătă ar trebui ca zona respectivă să fie complet curată”, a declarat Ciumacenco.

Viceprimarul speră să nu se mai repete situaţia teribilă de săptămâna trecută. De vină pentru inundaţie, spune vicele, a fost un cumul de factori şi de evenimente incontrolabile.

Viceprimarul nu poate spune dacă sinistraţii pot fi despăgubiţi, şi din ce fonduri s-ar putea face asta. „Le-am sugerat familiilor afectate să facă cerere către Primărie, pentru ca o comisie să evalueze pagubele. Deja municipalitatea a primit solicitări în acest sens”, a declarat Ciumacenco.

Nici cât de firesc este ca familiile din Valea Oraşului - care la fiecare ploaie zdravănă au apa de un metru în casă - să plătească acelaşi impozit cu gălăţenii care locuiesc în Centru sau Mazepa nu ne-a putut spune viceprimarul.

Subiectul acesta ar trebui să le dea însă de gândit aleşilor din Consiliul Local.

Citit 713 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.