Din Parcul Rizer, în casă nouă

Din Parcul Rizer, în casă nouă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Familia lui Ionel Florea despre care „Viaţa liberă” a scris că locuieşte în parcul Rizer, într-un adăpost improvizat, va avea, din nou, un acoperiş adevărat deasupra capului.

Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco a anunţat că bărbatul în vârstă de 41 de ani împreună cu cele două fiice de 13 şi 14 ani şi bunica lor, de 74 de ani, se vor muta într-o locuinţă socială.

„Celor patru li s-a propus să se mute de acolo, până li se găseşte o locuinţă. Bunica putea sta în adăpostul Fundaţiei „Sprijin pentru Vârstnici” iar fetele puteau sta în adăpostul Fundaţiei ˝Familia˝ dar bărbatul a refuzat orice fel de ajutor. Cazul celor patru a fost discutat în comisia de specialitate din cadrul Consiliului Local, iar în cursul zilei de astăzi [n.r. ieri] vor primi cheile unei noi locuinţe sociale”, a anunţat ieri viceprimarul.

Ciumacenco a explicat că familia Florea a fost evacuată dintr-o locuinţă retrocedată, dar nu a anunţat acest lucru la Primărie pentru a fi luată în evidenţă.

Evacuaţii din imobilele retrocedate foştilor proprietari au prioritate la o nouă locuinţă socială, dacă nu-şi permit să plătească chiria la preţul pieţei.

Partea proastă este că tot mai multe familii care au locuit până acum în fostele case naţionalizate vor fi silite în viitorul apropiat să-şi găsească o nouă locuinţă, iar municipalitatea nu are suficiente spaţii locative pentru a le oferi.

Citit 1083 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.