La revedere tabără dragă !

La revedere tabără dragă !
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„La revedere tabără dragă”,  refrenul pe care îl cântam în copilărie au avut ocazia să-l înveţe şi intoneze şi copiii din familiile nevoiaşe aflate în grija Fundaţiei „Inimă de Copil”.

La fel ca în ultimii 9 ani, în ciuda tuturor dificultăţilor, „Inimă de Copil” a reuşit să asigure o vacanţă frumoasă pentru peste 80 de copii din cei 250 susţinuţi de organizaţie.

Copii din familii cu o situaţie materiala precară din Centrele de zi din Galaţi şi Pechea, copii şi tinerii cu dizabilităţi din Galaţi, Cudalbi şi Lieşti, au petrecut o săptămână în Vrancea.

Fiecare zi a fost un nou prilej de se juca, de a se întrece în concursuri, de a mânca bine, regulat şi sănătos, de a lega noi prietenii, de a învăţa din micile povestiri cu tâlc cum pot face mai bine deosebirea dintre bine şi rău, ce ar trebui să îşi dorească pe viitor şi ce nu.

A fost o oază de bucurie şi de linişte pentru copii care se confruntă zi de zi cu suferinţa, lipsurile şi neputinţa.

După cum am aflat de la dr. Anna Burtea, directorul executiv al Inimii de Copil, în scrisorile lor cu impresii din tabără copiii şi-au mărturisit dorinţele: să fie mai cuminţi, să stea mai mult, să vină şi mama şi fraţii lor în tabără, iar anul viitor mâncarea să fie la fel de bună. Şi desigur le-a rămas tuturor pe buze şi în gând întrebarea: Când mai mergem în tabără?

„Inimă de Copil” şi inimoşii ei oameni, salariaţi sau voluntari mulţumesc tuturor celor care au făcut posibile taberele - BCR Galaţi, SC Marcant SRL, SC Ţapul Carpatin şi Primaria Galati şi în special gălăţenilor care au donat 2% din impozite şi au fost generoşi în campanile de strângere de fonduri.

Citit 665 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.