Gălăţenii din Ţiglina III şi IV vor microbuze

Gălăţenii din Ţiglina III şi IV vor microbuze
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În atenţia primarului Dumitru Nicolae! *

De pe 9 mai, de când transportul urban gălăţean şi-a schimbat măcar pălăria, dacă nu faţa în întregime, doleanţele gălăţenilor continuă să… ruleze. Unii cetăţeni resimt acut lipsa vechilor trasee şi nici operatorii privaţi nu sunt mai fericiţi.

E adevărat că pe strada Brăilei traficul e ceva mai lejer, dar în continuare se circulă în picioare în maxitaxi şi gălăţenii se plâng că, sub soarele arzător, trebuie să facă drumuri lungi până în staţie ori să aştepte minute în şir pentru un mijloc de transport.

În iunie, câteva dintre trasee au fost modificate, dar situaţia nu s-a îmbunătăţit pentru toţi gălăţenii. Iată, am primit la redacţie o scrisoare trimisă în numele gălăţenilor din cartierele Ţiglina III şi Ţiglina IV de doamna Petrica Constantinescu, locatară a cartierului Micro 17, care solicită imperios înfiinţarea unui traseu de maxitaxi. În scrisoarea adresată prin intermediul nostru primarului Dumitru Nicolae se arată:

„Subsemnata, Petrica Constantinescu, domiciliată în Galaţi, Micro 17, salariată la Administraţia Finanţelor Publice Galaţi, împreună cu mulţi alţi locuitori ai cartierelor Ţiglina III şi Ţiglina IV vă rugăm să dispuneţi introducerea unui traseu de microbuze pe ruta Grădina Publică – strada Brăilei – Prelungirea Brăilei – Oltului – Micro 19”.

Gălăţenii îşi argumentează solicitarea: „Precizăm că distanţa până la staţiile Transurb este foarte mare şi, în caz de vreme rea, temperaturi foarte ridicate sau dacă avem unele probleme de sănătate, deplasarea în zonele menţionate devine un calvar”.

Doamna Petrica Constantinescu a strâns deja semnături de la o mică parte din locuitorii cartierelor Ţiglina III şi Ţiglina IV care, împreună cu familiile, prietenii şi alţi cetăţeni susţin acest demers. 

„Având în vedere că numărul celor interesaţi este cu siguranţă mult mai mare, sperăm să se acorde consideraţia cuvenită şi locuitorilor acestor cartiere şi vă rugăm ca răspunsul la această solicitare să fie dat prin intermediul mijloacelor de comunicare în masă”, se arată în finalul scrisorii semnate în numele gălăţenilor din două cartiere, de dna Constantinescu.

Citit 1570 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.