Pensionarii învaţă limbi străine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei care sunt Membrii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Galaţi au diferite facilităţi. Pe lângă faptul că pot pleca în excursii, unele dintre ele subvenţionate, pensionarii au parte chiar şi de cursuri de limbi străine.

„Am organizat cursuri de limba engleză, de limba franceză şi germană. Anul trecut am încercat chiar şi cursuri de limba italiană, dar, până la urmă am renunţat la ele, pentru că persoana care venea să predea aici ne-a cerut şi bani. Am rămas doar cu celelalte trei cursuri”, ne-a spus domnul Ionel Hâncu, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Galaţi.

Pensionarii sunt interesaţi de aceste cursuri. „M-am înscris la cursul de limba engleză. Am un nepot şi vreau să ştiu şi eu  ce spune atunci când îmi citeşte un titlu din cartea lui. Nu vreau să fiu mai prejos de nepotul meu şi, la vârsta mea, m-am apucat de învăţat”, ne-a spus o doamnă.

Din toamnă, se vor organiza cursuri de limbi străine, pe nivel de pregătire: începători, mediu şi avansaţi. După cum ne-a precizat domnul Hâncu, la cursul de engleză începători sunt deja înscrişi trei pensionari.

Noi îi felicităm atât pe cei care vin să predea la Casa de Ajutor Reciproc, cât şi pe cei care s-au apucat de învăţat limbi străine şi le urăm mult succes.

Citit 1014 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.