Intervenţii în serie pentru îndepărtarea arborilor căzuţi

Intervenţii în serie pentru îndepărtarea arborilor căzuţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Nu mai puţin de şase arbori căzuţi şi o creangă mare ruptă au dat de lucru, sâmbătă, 25 februarie 2023, echipelor societăţii Gospodărire Urbană SRL.

Potrivit unei postări pe pagina publică de Facebook a instituţiei, angajaţii Gospodărire Urbană au intervenit în mai multe zone ale oraşului, cu acelaşi scop: îndepărtarea copacilor căzuţi. Unde? Pe strada Prelungirea Brăilei în apropiere de Dedeman, pe strada Domnească nr. 11 - aferent blocului P1, în Țiglina 3 - aferent blocului F1, scara 1. Pe listă se mai adaugă un copac căzut peste maşină pe strada Traian nr. 34, aferent blocului 40, scara 1, o creangă mare ruptă pe strada Vultur nr. 38, un arbore căzut pe trotuar pe strada Prelungirea Traian, în proximitatea Școlii Nr. 26. Iar un alt copac căzut pe trotuar a încurcat circulaţia pe strada Oltului, la intersecția cu strada Barboși.

Nu mai puţin adevărat este că sesizările gălăţenilor privind tăierea unor arbori uscaţi aşteaptă cu anii pentru a fi rezolvate după cum semnalam în articolul "Dezrădăcinat, un copac amenință să se prăbușească în Țiglina I, la un an de când s-a solicitat intervenţia Primăriei", publicat în ediţia de luni, 20 februarie, a ziarului "Viaţa liberă".

Citit 2653 ori Ultima modificare Duminică, 26 Februarie 2023 18:37

1 comentariu

  • postat de MIMI
    Duminică, 26 Februarie 2023 08:23
    86.124.200.***
    Galiganul ala de la GU ,MAGARU DRAGOS,face valuri acum ca e fierbinte treaba cu zonele verzi din oras ca dupa aia sa vezi ce lene o sa-l apese !!! Are el 10000 E pe luna ?Are el asigurat locul de munca pina lipeste urmatoarele afise electorale?Are!!!Sa traiasca mama-sa Rodica cea care il tine pe p
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.