După topirea zăpezii, apar și gropile pe străzi

După topirea zăpezii, apar și gropile pe străzi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Odată cu topirea zăpezii din oraș, se vede mai bine ce efecte a avut faptul că străzile nu au fost curățate în totalitate și la timp.

Apa din grămezile de gheață rămase neridicate s-a infiltrat încet, încet, rezultatul fiind adâncirea surpărilor și a găurilor preexistente în asfalt sau, acolo unde străzile nu aveau așa ceva, instalarea bălților și a mocirlei. 

După cum se vede din aceste imagini, provenite doar de pe câteva străzi ale orașului, situația nu este deloc bună. Locuitorii străzilor afectate sunt nevoiți să poarte cizme de cauciuc sau să circule cu mașina foarte prudent pentru a nu deteriora componentele autoturismelor, fiind foarte revoltați din cauza drumurilor, spunând că an de an este aceeași poveste.

Aurora Boholțeanu, locuitor al străzii Căpitan Vasile Panu: „Nu este posibil așa ceva, an de an este aceeași poveste în legătură cu proasta calitate a străzilor. Am făcut o sumedenie de sesizări privind materialele folosite, ca de exemplu în vară au venit și au turnat ceva pietriș care în câteva luni a dispărut.”

Mirel Antohe, locuitor al străzii Libertății: „Aceste străzi arată ca cele din al Doilea Război Mondial. Nu ai cum tu ca primar să nu vezi, an de an, prin ce trecem, persoanele care locuiesc pe strada mea sau pe străzile vecine. Dacă este vreo urgență nici măcar salvarea nu ajunge la ce pline de gropi sunt străzile.”

Irinel Lucaciu, locuitor al străzii Dorobanți: „Este nesimțire pură, cum să ajungi în secolul 21 să mergi pe stradă cu cizme de cauciuc și când ajungi într-o zonă mai ok să fii nevoit să le schimbi, asta chiar nu se vede?!".

Oamenii s-au mai plâns şi de întârzierea lucrărilor la şoseaua de centură, în care, potrivit lor, deja ar fi apărut crăpături, deşi încă nici nu este gata.

Citit 1212 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2023 12:15

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Luni, 27 Februarie 2023 09:28
    5.13.195.***
    Gropi , gunoaie si rahati de caine. Astea apar mereu dupa topirea zapezii.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.