Coşmar pe Domnească

Coşmar pe Domnească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ce bine era când era rău! *

Aşa tind să gândească şoferii care ajung cu maşinile pe Domnească. Ceea ce li se părea până la jumătatea lunii septembrie rău, acum li se pare de-a dreptul un vis frumuşel. E vina lor că nu sunt suficient de „antrenaţi” precum şoferii din Bucureşti să stea la cozi în trafic şi să de deplaseze pâş-pâş în coloană.

Tragedia a început pe 16 septembrie, odată cu lucrările ISPA pe Gării, între Bălcescu şi Domnească, şi pe Bălcescu, între Brigadierilor şi Lahovary.

„E nenorocire! Vineri mi-a luat 18 minute ca să străbat un traseu de 3 minute: Prefectură – Basarabiei. Nu-mi vine să cred ce se petrece în trafic. Coada cred că avea un kilometru. Şi acum e bine, să vedeţi cum va fi când va veni frigul, zăpada! Mă îngrozesc! De ce nu permit oare circulaţia pe ambele sensuri pe Domnească în condiţiile în care au strangulat pur şi simplu traficul”, se întreba revoltat un şofer.

Şi nu e singurul! „Mă îndoiesc amarnic că lucrările vor dura doar două luni. Va fi vai şi amar în trafic”, ne-a mărturisit un alt şofer nervos. Rămâne doar ca autorităţile să vadă şi să ia măsuri!

Citit 1553 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.