Există gălăţeni cu suflet mare

Există gălăţeni cu suflet mare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Viaţa liberă” a publicat în 31 august o scrisoare venită din partea doamnei Vasilica Simion: „Am ajuns la redacţie pentru a-mi spune problemele de care mă lovesc zi de zi, şi prin ajutorul dumneavoastră, poate voi fi ajutată cât de cât de oameni cu inimă mare şi cu frică de Dumnezeu”.

„Locuiesc la adresa mai sus menţionată, casa fiind de stat, într-o cameră cu soţul şi cei şase copii ai mei, opt persoane în total. Copiii mei sunt toţi şcolarizaţi şi mai am o fetiţă care împlineşte 4 ani anul acesta, care merge la grădiniţă. Copiii mei toţi sunt mici, cuprinşi între vârstele de 4 - 17 ani”.

„Soţul meu lucrează la Administraţia Publică Galaţi, cu un salariu de 560 de lei pe lună, eu sunt bolnavă cu astm bronşic şi spasmofilie. Dar, totuşi, trebuie să trăim cu speranţa, aşa cum şi eu trăiesc cu speranţa că poate mai există oameni oneşti, cu credinţă în Dumnezeu, care doresc să-mi întindă o mână de ajutor, pentru că nu mai facem faţă la toate necazurile care ni s-au adunat”.

„Copiii nu sunt îmbrăcaţi de şcoală, la stat am datorii, rechizite nu am posibilitatea să iau, şi nici încălţăminte. Bani pentru medicamentele mele nici nu poate fi vorba, aşa că pentru mine noaptea este zi. Dimineaţa mă scol şi mă uit la cât de frumoşi sunt şi mă rog la Dumnezeu. Oare ce le mai pun pe masă astăzi, Doamne? Acesta este traiul meu şi nici pe ei de la şcoală nu pot să-i reţin, că dacă ar fi aşa nu ar ajunge oameni buni în societate”.

Publicarea scrisorii nu a rămas fără ecou. Doi oameni cu suflet mare au donat 350 de lei pentru copiii din familia Simion. Cei doi oameni cu suflet nu au dorit să le publicăm numele, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să le mulţumim.

Am chemat-o pe doamna Simion la redacţie şi i-am înmânat cei 350 de lei. „M-a mai sunat o doamnă şi mi-a adus hăinuţe pentru copii. Le mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au întins o mână de ajutor”; ne-a spus Vasilica Simion.

Cine doreşte să-i ajute în continuare pe cei din familia Simion îi poate contacta la numărul de telefon 0752 93 14 12. Gălăţenii cu suflet mare ne pot contacta şi pe noi la redacţie. Doar împreună le putem oferi o mână de ajutor unor copii aflaţi în nevoie.

Citit 1015 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.