Preţul biletului de transport local

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Spuneţi-vă părerea! *

Preţul de un leu al biletului de călătorie cu maxitaxi şi cu mijloacele de transport ale societăţii Transurb nu s-a schimbat ieri, la şedinţa Consiliului Local. Nici modificarea unor trasee de microbuz şi nici suplimentarea numărului de maxitaxi nu au figurat ieri pe ordinea de zi a aleşilor.

Dar nu e timpul pierdut! Dacă vreţi ca biletul de călătorie cu maxitaxi sau cu mijloacele de transport ale Transurb să se scumpească sau nu la 1,50 de lei spuneţi-vă părerea! Primăria municipiului Galaţi organizează dezbatere publică pe acest subiect.

După cum se arată şi anunţul publicat pe site-ul municipalităţii, la solicitarea operatorilor de transport, Primăria iniţiază procedura de elaborare a proiectului de hotărâre privind stabilirea tarifelor pentru serviciile de transport public local de persoane prin curse regulate.

Persoanele interesate pot depune propuneri, sugestii şi opinii cu valoare de recomandare, în scris, la registratura Consiliului Local, din strada Fraternităţii nr.1. Opiniile vă sunt aşteptate până la data de 11 octombrie 2010.

Proiectul de hotărâre supus atenţiei populaţiei prevede negru pe alb: „Se aprobă tariful biletelor de transport de 1,50 lei/călătorie, practicat de operatorii care realizează în municipiul Galaţi serviciul de transport public local de persoane prin curse regulate”. Primăria vă cere părerea!

Citit 1889 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.