Orange și-a strâns cablurile căzute din Șivița

Orange și-a strâns cablurile căzute din Șivița
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Articolul „Orange a „uitat” să-și strângă cablurile căzute la furtuna din 13 iulie”, publicat de „Viața liberă” miercuri, 26 iulie, a avut efect aproape imediat. Scriam atunci că furtuna din data de 13 iulie a pus la pământ mai mulți stâlpi din Șivița, de care erau legate atât cabluri electrice, cât și de telefonie, iar situația nu fusese remediată nici după două săptămâni. La cel puțin opt case, cabluri de telefonie atârnau la un metru de pământ, împiedicându-i pe oameni să iasă sau să intre în curte.

Joi, în ziua următoare publicării articolului, am primit răspunsul celor de la Orange: „Situația semnalată este în atenția noastră și regretăm impactul pe care-l are asupra cetățenilor din localitate. Aceasta a fost generată de un fenomen meteorologic extrem, care a afectat puternic zona respectivă și infrastructura de comunicații locală. Ținând cont de complexitatea avariei, echipele noastre tehnice lucrează activ la remedierea acesteia și asigurăm clienții afectați că depunem toate eforturile pentru o soluționare cât mai rapidă”.

Iar vineri, 28 iulie, situația a fost rezolvată. Lia Keskin, una dintre proprietarele gospodăriilor din Șivița blocate de cabluri, ne-a spus că echipele Orange au venit de dimineață și au ridicat cablurile care atârnau până aproape de pământ.

Citit 1229 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2023 07:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.