Orange a „uitat” să-și strângă cablurile căzute la furtuna din 13 iulie

Orange a „uitat” să-și strângă cablurile căzute la furtuna din 13 iulie
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Furtuna din data de 13 iulie a pus la pământ mai mulți stâlpi din Șivița, de care erau legate atât cabluri electrice, cât și de telefonie. La două săptămâni de atunci, situația nu este încă remediată complet.

La cel puțin opt case, situate pe Calea Galați și pe colț cu strada Gării, sunt cabluri care atârnă la un metru de pământ, împiedicându-i pe oameni să iasă sau să intre în curte. Mulți dintre ei sunt în vârstă, cu diverse afecțiuni care le-au afectat mobilitatea, așa că nu au nici dispoziția și nici condiția fizică să iasă din curte în ritm de limbo dance.

„Pentru mama e cel mai greu sa iasă din curte, nu se poate apleca, și-a prins și părul în clemele alea”. „Vecinii au cablurile sprijinite cu scări, cu pari, la ei sunt cablurile în curte”, ne-au spus locatarii afectați de situație.

Lia Keskin, unul dintre cei cu care am vorbit, spune că aceste cabluri care atârnă, precum și stâlpul căzut peste un gard, sunt ale celor de la Orange. „Cei de la Electrica au venit imediat, a doua zi era rezolvată problema super. Au rezolvat și cu patru-cinci stâlpi de ciment care erau căzuți. Despre cablurile lăsate să atârne, Electrica a zis că nu sunt ale lor. La fel au zis și cei de la Digi, și cei de la Vodafone, iar cei de la Orange au zis că sunt ale lor, că au preluat stâlpii și cablurile de la Romtelecom”.

Cum spuneam, situația cablurilor atârnate nu era rezolvată nici miercuri, 26 iulie, deși Orange a trimis pe cineva în zonă după câteva zile. „A venit un domn de la Orange pe 19 iulie, dar el a crezut că nu mergea telefonul fix, nu că erau firele căzute. Așa că a plecat, iar firele au rămas tot la pământ”, ne-au mai spus locatarii din Șivița.

Citit 1831 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iulie 2023 22:14

3 comentarii

  • postat de Bau-Bau
    Joi, 27 Iulie 2023 06:39
    86.124.200.***
    TAAAIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEE!
    0
    0
  • postat de Roscata
    Miercuri, 26 Iulie 2023 23:29
    86.124.201.***
    Daca s-ar fi intamplat la Ivesti era de mult reciclat intr-un ceaun de cupru.
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Miercuri, 26 Iulie 2023 21:54
    5.13.200.***
    Lasati instiintare la primarie, dupa 30 de zile taiati TOT! Limitarea sau obturarea accesului in limita de propietate a echipamentului avariat si nerepunerea in functiune la starea initiala!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.