Ce este Oțelul One

Ce este Oțelul One
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Oțelul Galați a ajuns să aibă aplicația proprie unde suporterii pot viziona noutățile despre clubul de fotbal al orașului

Aplicația a fost lansată pe 17 mai 2023 și poate fi o cale prin care suporterii să comunice și între ei, dar pot și să sprijine financiar clubul prin orice achiziție făcută. Astfel, la fiecare tranzacție făcută, 50% din bani ajung la cei de la Oțelul Galați.

Chiar dacă Oțelul Galați este un club de fotbal, aceștia au pus la vânzare pe aplicație chiar și componente IT, electrocasnice, electronice, articole de îngrijire personală, articole sportive, produse alimentare, cărți, produse pentru casă și grădină, petshop, accesorii și articole auto, jucării și produse pentru copii - toate acestea datorită parteneriatului dintre Oțelul și diferite magazine -, însă și neuitatele echipamente ale celor de la Oțelul.

Pe lângă toate acestea, cei care au aplicația pot primi notificări pentru a vedea când este zi de meci sau pentru a afla scorul live.

Citit 2803 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2023 07:49

2 comentarii

  • postat de MIMI
    Joi, 03 August 2023 06:55
    86.124.200.***
    Pentru ,,samsarul,, care a comentat aiurea :Dacă ai cap de gumă nu te acuză nimeni de gîndirea ta,dacă ești antioțelar du-te la Dunăre și cere-ți un favor să te ia la ea,dacă totuși și așa ai scăpat,du-te la furnalul 3 și vezi cum e să te arunci în el iar după aia ne spui și nouă cum a fost!!!
    0
    0
  • Miercuri, 02 August 2023 08:00
    109.166.135.***
    La fotbal sunteti varza se vede deja in clasament, sa vedem daca la talciocareala macar o sa supravietuiti in liga mare a magazinelor online. Apropo, cat a costat aplicatia si de unde banii???
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.