Tineri basarabeni, prinși cu droguri la frontieră

Tineri basarabeni, prinși cu droguri la frontieră
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Trei tineri cu dublă cetățenie, română și moldovenească, și-au văzut brusc întreruptă călătoria după ce în mașina cu care voiau să treacă granița au fost găsite circa o sută de grame de substanțe stupefiante. Doi bărbați, de 28 și respectiv 30 de ani, și o femeie de 34 de ani se aflau într-un autoturism cu care au vrut să treacă vama pe la Oancea, numai că vameșii și polițiștii de frontieră au decis că s-ar impune o verificare mai amănunțită a mașinii în momentul în care au observat că persoana de la volan nu era foarte coerentă în exprimare și gesturi. Tras pe dreapta, autoturismul a fost supus unui control în urma căruia au ieșit la iveală plăcerile ascunse și ilegale ale celor trei ocupanți. Polițiștii au găsit canabis și ciuperci halucinogene plasate în diverse locuri, despre care toți au declarat că le cumpăraseră ca să le consume, nu ca să le vândă mai departe. 

”A fost descoperită în compartimentul torpedou și bagajele personale, ascunse în diferite ambalaje pentru a nu fi descoperite, o substanță vegetală de culoare verde-oliv, cu miros înțepător, substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc, în greutatea de aproximativ 20 de grame și aproximativ 80 de grame de ciuperci halucinogene”, au explicat reprezentanții Poliției de Frontieră Galați. Aceștia le-au întrerupt moldovenilor călătoria și au anunțat Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Galați, care a preluat substanțele găsite și pe deținătorii acestora, pe care îi cercetează pentru tentativă la contrabandă calificată, deținere de droguri de risc pentru consum propriu şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citit 1325 ori Ultima modificare Sâmbătă, 05 August 2023 04:48

1 comentariu

  • postat de Curiosu…
    Duminică, 06 August 2023 09:10
    185.109.26.***
    Doamna Constandache, este important de precizat, acesti ,,trei tineri,, vroiau sa intre in tara cu drogurile sau sa iasa din tara cu ele….
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.