Pietonii pe unde mai trec?

Pietonii pe unde mai trec?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Despre problema trotuarelor, puţine, prost asfaltate, înguste şi transformate în parcare am mai scris. Şi chiar dacă suntem pe deplin conştienţi că nu există, în oraşul nostru, suficiente locuri de parcare, iar străzile bombardate de lucrările ISPA s-au îngustat şi mai mult, continuăm să susţinem că ar trebui, împreună, şoferi şi pietoni, să găsim soluţii pentru a ne respecta reciproc.

În urma ultimei maşini suprinse de noi parcată pe tot trotuarul, ne-au sunat cititorii care locuiesc în blocul Ialomiţa, de pe strada Domnească, în apropierea Grădinii Publice. Dumnealor ne-au sesizat că, mai ales în jurul orei prânzului, dar nu numai, trotuarul străzii care duce din Domnească la Teatrul Muzical este complet ocupat de maşini, pe ambele părţi ale străzii.

Ieri, la ora prânzului, fotoreporterul nostru, prezent în zonă, a imortalizat situaţia care, aşa cum se vede din fotografii, confirmă cele spuse de gălăţeni. Cum noi nu putem rezolva situaţia, iar cu vorbă bună oamenii au mai încercat, dar degeaba, poate ar fi nevoie de un raid al Poliţiei.

Citit 1302 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.