Ajutor pentru cei aflați în suferință
Foto: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Ajutor pentru cei aflați în suferință
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Călătoria duhovnicească din Postul închinat Adormirii Maicii Domnului ne apropie pe toți de împlinirea unor fapte bune către semenii noştri. Lucrarea filantropică devine astfel punte de legătură vie şi sprijin concret pentru frații noștri aflaţi în suferinţă.

Un exemplu în acest sens este dat de enoriașii din Parohia ”Sf. Cuv. Parascheva” - Matca 3 care, de mai bine de 15 ani, desfăşoară constant acţiuni de sprijinire a celor 130 de bolnavi asistaţi în cadrul Unităţii Medico-Sociale din localitatea Gănești, judeţul Galați.

”O nouă activitate filantropică a fost desfăşurată în data de 12 august 2023, când mai mulţi enoriași ai Parohiei Matca 3, coordonați de cei doi preoţi slujitori ai acestei comunităţi, au mers cu daruri la Centrul de persoane cu dizabilități de la Gănești. Rugăciunea comună către Maica Domnului şi oferirea de alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte în valoare de 11.500 lei au adus mare alinare şi bucurie bolnavilor din acest centru şi mulţumire sufletească dăruitorilor”, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Citit 661 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2023 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.