Gălățenii nu s-au mai dat în stambă în ultima minivacanță

Gălățenii nu s-au mai dat în stambă în ultima minivacanță
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Fie au fost plecați, fie s-au mai potolit ori pur și simplu nu le-au ieșit în cale forțelor de ordine, gălățenii care au rămas să își petreacă acasă minivacanța de Sf. Maria nu și-au mai dat în petec la fel ca în alți ani sau la alte sărbători. Cel puțin așa reiese din raportul Jandarmeriei, care a fost mobilizată în toate locurile unde s-au înregistrat aglomerări mari de persoane și care nu a dat amenzi al căror cuantum total să fi depășit 4.000 de lei.

"Peste 150 de jandarmi au executat 81 de misiuni de ordine publică și au asigurat ordinea și liniștea publică la 20 de manifestări sportive, religioase și artistice, care au avut loc în spațiul public, atât în municipiul Galați, cât și în șapte localități rurale. Jandarmii gălățeni au fost prezenți în stradă, atât prin patrule proprii, cât și prin patrule mixte, Poliție - Jandarmerie", a explicat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați.

La finalul celor peste 80 de misiuni, echipajele au dat doar 20 de amenzi, în valoare de 3.900 de lei, cei vizați făcându-se vinovați de tulburarea ordinii publice, proferarea de injurii, amenințări cu acte de violență și provocare de scandal. Jandarmii au mai intervenit la trei apeluri prin 112 și au constatat o infracțiune cu doi autori, caz pe care l-au predat ulterior poliției, pentru cercetări.

Citit 1797 ori Ultima modificare Duminică, 20 August 2023 03:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.