Fiica lui Rudel Obreja scrie o carte despre tatăl său

Fiica lui Rudel Obreja scrie o carte despre tatăl său
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Leyla Obreja, fata cea mare a fostului boxer de performanță Rudel Obreja, nu vrea să se resemneze cu gândul că tatăl său a lăsat în urma lui o imagine controversată, pe care o consideră nedreaptă.

Moartea tatălui său, fost președinte al Federației Române de Box, la doar 57 de ani, i-a lăsat în suflet o durere intensă, iar tânăra lucrează la o carte biografică, pe care ar vrea să o publice anul viitor. "Publicul merită să înțeleagă cine era el ca om de țară, pentru că și-a iubit foarte mult țara, ca om de familie și ca om de box. Este cunoscut ca un personaj controversat, dar nu vreau să rămână așa în memoria publicului", a spus, pentru Gândul, Leyla Obreja (34 de ani).

Rudel Obreja a aflat că este bolnav de cancer când era închis în Penitenciarul Jilava. Fostul mare campion avea de ispășit o pedeapsă de cinci ani de detenție, fiind condamnat în 2015 pentru evaziune fiscală, în dosarul "Gala Bute". Fostul pugilist a murit pe 12 martie 2023, iar Leyla vrea ca banii încasați din vânzarea cărții să ajungă la bolnavii de cancer de pancreas.

Născut pe 6 august 1965, la Galați, Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Campionatul European din 1989, multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.

Citit 853 ori Ultima modificare Duminică, 27 August 2023 17:05

1 comentariu

  • postat de Unsul
    Luni, 28 August 2023 16:17
    82.76.59.***
    Acest valoros pugilist, ce a facut cinste tarii, a fost momit si tarat in aceasta mizerie de catre profitoarele milionare, udrea, bica si basesca, ultimile doua sunt bine iar udrea ca maine o vezi pe cai mari.
    Obteja a cazut pentru ca nimeni nu a intervenit, precum la celelalte, unde doar tender a
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.