Cinci persoane rănite în urma unui impact "în linie"

Cinci persoane rănite în urma unui impact "în linie"
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Condusul cu viteză pe segmentele de drum "în linie dreaptă" și-a arătat din nou efectele nefaste la Galați, unde trei mașini s-au făcut praf după ce s-au ciocnit din cauză că o șoferiță nu a apucat să frâneze la timp. Femeia, în vârstă de 43 de ani, se deplasa pe DN 25, dinspre Galați către Tecuci. În apropiere de Șerbeștii Vechi, în comuna Șendreni, un alt șofer, aflat în fața sa, a încetinit și ulterior a frânat, intenție observată târziu de femeie, care, pe fondul vitezei, nu a putut evita impactul. Șoferul primei mașini, un bărbat de 47 de ani, din Jorăști, nu a mai putut nici el stăpâni autoturismul, proiectat de violența impactului pe contrasens. Acolo s-a izbit de o altă mașină, care venea spre Galați și la volanul căreia se afla un bărbat de 67 de ani, din Barcea. În urma impactului în lanț, cinci persoane au fost rănite.

"Autoturismele au fost avariate și au fost rănite cinci persoane, fiind vorba de cei trei conducători auto, un bărbat de 44 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism și o femeie de 53 de ani, aflată pe bancheta dreapta față în cel de-al treilea autovehicul. Persoanele au fost conduse la spital în vederea acordării de îngrijiri și efectuării de investigații medicale", a explicat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Toți șoferii au fost testați alcoolscopic, rezultatele, cel puțin la verificarea rapidă, fiind negative. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. După accident, traficul pe DN 25 a fost blocat, pe ambele sensuri de mers formându-se cozi kilometrice.

Citit 5671 ori Ultima modificare Marți, 12 Septembrie 2023 20:43

Mai multe din această categorie:

3 comentarii

  • postat de Geos
    Marți, 12 Septembrie 2023 09:37
    5.13.196.***
    La cum se merge pe drumurile din Galați doar camerele radar fixe, plasate cam pe unde sunt cruci pe marginea drumului, ne mai salvează.
    0
    0
  • postat de Omu Păianghen
    Luni, 11 Septembrie 2023 23:23
    5.13.201.***
    Nu cumva șoferița mergea cu limita legală de 150 la oră în localitate ?
    0
    0
  • postat de Gigel
    Luni, 11 Septembrie 2023 19:32
    5.13.217.***
    Rezultatul condusului la bara din fata. Cum de altfel conduc foarte multi.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.