Campanie de donare de sânge în Protoieria Tecuci

Campanie de donare de sânge în Protoieria Tecuci
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pentru a facilita accesul cât mai multor persoane la donare, Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi a organizat, la solicitarea Protoieriei Tecuci şi a Serviciului de Ambulanţă din Tecuci, un spaţiu provizoriu pentru cei care vor să facă o faptă bună şi să doneze sânge pentru semenii lor, informează Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Această inițiativă vine după ce s-a constatat că, în cele 44 de centre de transfuzii din România, numărul donatorilor a scăzut în ultima perioadă, iar nevoia de sânge este în continuare mare.

"Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, 35 de credincioși din opt parohii din Protoieria Tecuci, însoțiți de preoții lor, și-au arătat dragostea și compasiunea față de semenii lor aflați în suferință și au venit să doneze sânge. Toți cei implicați în frumoasa activitate au participat înainte de donare la un program de rugăciune în Biserica «Adormirea Maicii Domnului» din Tecuci. Preoţii şi credincioşii din cadrul protopopiatului Tecuci se mobilizează exemplar pentru campania umanitară de donare de sânge încă din anul 2014, răspunzând în fiecare an la nevoia acută de sânge pentru cei aflaţi în suferinţă", se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Campania de donare de sânge organizată la nivelul Arhiepiscopiei Dunării de Jos continuă în perioada următoare cu alţi slujitori şi credincioşi din parohiile eparhiei.

Citit 698 ori Ultima modificare Joi, 28 Septembrie 2023 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.