„Coşul de solidaritate, o păcăleală!”

„Coşul de solidaritate, o păcăleală!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Preşedinţii organizaţiilor de pensionari din Galaţi sunt nemulţumiţi

În legătură cu programul „Coşul de solidaritate” aprobat recent, am discutat cu Costică Chihaia, preşedintele Uniunii Judeţene a Pensionarilor, şi cu Cristea Toader, de la Alianţa Europensionarilor. Ambii ne-au spus că sunt revoltaţi şi nemulţumiţi de hotărârea Guvernului.

„Nu suntem copii să nu ne dăm seama că e treabă cu iz electoral. Sistemul de economat nu e cel aşteptat de pensionari. Ştim că e criză, dar nu trebuie să o suporte doar pensionarii. Programul este inutil, nu va da rezultate şi pensionarii nu sunt de acord cu el.

Ne-am mai exprimat nemulţumirea, şi cu toate astea a fost aprobat. Soluţia este să crească pensiile, să nu se mai umble la numărul de calcul care asigura raportul între pensie şi salariu”, ne-a spus supărat Costică Chihaia.

De aceeaşi părere este şi Cristea Toader:  „E o păcăleală! Au mai fost aşa zisele economate. Nu ne ajută cu nimic, dezastrul pensionarilor nu va fi schimbat aşa. Doar cei cu venituri mici, care nu au muncit, cei cu pensii de urmaş au parte de economate. Nu o să se schimbe situaţia cu nimic. Noi, pensionarii, suntem dezamăgiţi”.

Citit 1336 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.