Votați-le la „Vocea României”! Alexandra Căpitănescu și Alexandra Serenada Sîrghi au nevoie de susținere

Votați-le la „Vocea României”! Alexandra Căpitănescu și Alexandra Serenada Sîrghi au nevoie de susținere
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Gălățencele Alexandra Căpitănescu și Alexandra Serenada Sîrghi vor cânta în prima ediție live a competiției "Vocea României", vineri, 1 decembrie 2023, de la ora 20,30, la Pro TV. Doar susținerea publicului le va putea duce mai departe, în semifinală! Prin urmare, fiecare dintre ele are nevoie de voturile noastre! Le putem susține pe https://voteazavocea.protv.ro sau prins SMS, la 1456 (tarif 1,19 euro, TVA inclus).

1 Decembrie, Ziua Națională a României, va aduce prima ediție live de la "Vocea României". Pro Tv promite o seară cu muzică sută la sută românească. Cei 12 concurenți, între care se află și două gălățence, Alexandra Căpitănescu și Alexandra Serenada Sîrghi, au pregătit momente de senzație! Alături de antrenori, cei 12 sunt pregătiți să uluiască prin interpretări spectaculoase!

Cotidianul "Viața liberă" continuă să susțină vocile gălățene din competiție, așa cum a făcut-o încă din etapa audițiilor pe nevăzute. Iar acum susținerea noastră este cu atât mai importantă cu cât cei de acasă vor fi singurii care vor putea decide, prin vot, cine va merge mai departe.

Vă reamintim că Alexandra Căpitănescu are 19 ani și este studentă la Facultatea de Fizică din Bucureşti, fiind interesată de medicina nucleară. Face parte din echipa lui Tudor Chirilă, care a remarcat imediat nu doar vocea, interpretarea, ci și expresivitatea artistică a gălățencei. Un artist înnăscut, așa cum am catalogat-o Smiley.

Singura serenadă de la "Vocea României" este Alexandra Serenada Sîrghi. Gălățeanca are 20 de ani și este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București. Face parte din echipa Horia Brenciu - Theo Rose. Recent, a avut șansa de a urca pe scena Sălii Palatului alături de antrenorii ei și de colegele din echipă, în cadrul celor trei seri de concert Horia Brenciu.

Viitorul celor două Alexandre în competiție depinde doar de noi! Votați-le pe fiecare în parte!

Citit 6601 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2023 07:34

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Vineri, 01 Decembrie 2023 17:24
    5.13.202.***
    pe alexandra capitanescu o vad mai departe in competitie! alexandra sarghi nu stiu ce sa zic spun! poate ca va reusi si ea sa ajunga mai departe in competitie!
    0
    3

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.