Fundaţia „Inimă de Copil” a împlinit 27 de ani

Fundaţia „Inimă de Copil” a împlinit 27 de ani
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Fundaţia „Inimă de Copil” aniversează 27 de ani! 27 de ani de când ocroteşte destine! De fapt, sunt 27 de ani oficiali, de la hotărârea legală care a consfințit înființarea Fundației. În fapt, sunt mai mult de 28!

„Am început cu un grup mic de persoane care atunci se gândeau să ajute măcar cei câțiva copii ai străzii pe care îi cunoscuseră și care aveau nevoie de ajutor pentru a se rupe de stradă. Au urmat copiii seropozitivi. Apoi copiii din centre de plasament, sprijiniți să părăsească sistemul și să se întoarcă în familii. Nu în ultimul rând, au primit ajutor copiii cu dizabilități, precum și familiile aflate în dificultate.

Iar în ultimii aproape doi ani ne-am ocupat și de copiii ucraineni împreună cu familiile lor, forțați cu toții să își părăsească țara. Cu toții au primit o mână de ajutor pentru a schimba ceva în viețile lor”, mărturisesc inimoşii Fundaţiei.

Pe numărate, au fost peste 31.000 ale căror vieți și destine au fost ocrotite prin bunătatea și generozitatea tuturor celor din jurul „Inimii de Copil”: donatori, companii partenere, finanțatori.

„Mulțumim pentru încredere și pentru ce ne-ați ajutat să realizăm împreună. Dumnezeu are un mod special de a lucra prin oameni. Le mulțumim tuturor colegilor care au fost sau sunt acum în echipa "Inimă de Copil". Le mulțumim tuturor celor care  construiesc în România sau în lumea întreagă o bucățică de bine alături de noi. Alături de Inimă de Copil. Binele face bine! Ne-am convins de asta în mai bine de 27 de ani de activitate.

Iar inimile care se deschid către Bine, către Generozitate, către Bunătate sunt niște inimi cu adevărat deschise și pentru Crăciun. Sunt inimi deschise către mesajul adus nouă de micul prunc Isus.

Un Crăciun cu bucurie!”, este mesajul Fundaţiei „Inimă de Copil”.

Ar mai fi de spus că directorul executiv al fundației, dr. Anna Cristina Burtea, a preluat pentru un mandat de patru ani misiunea de vicepreşedinte al Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale.

Citit 989 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.