Contrabandă cu... sarmale, pe aeroport (VIDEO)

Contrabandă cu... sarmale, pe aeroport (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Charlotte Dobre, o tânără din Toronto, al cărei tată este român iar mama - italiancă, a povestit pe TikTok o întâmplare neobișnuită și, în același timp, hazlie

“Tatăl meu este român, dureros de român, aș putea spune. Acesta este primul an în care familia mea vine să mă viziteze în Toronto”

De Crăciun, familia ei a decis să nu consume preparate din curcan, așa cum este tradiția în Canada. Mama ei s-a hotărât să prepare lasagna, iar tatăl ei s-a angajat să prepare… sarmale.

Foarte exigent cu arta culinară tradițională românească, în special când este vorba despre sarmale, românul a decis să pregătească “minunățiile” la el acasă, în Calgary și să le transporte congelate, pe calea aerului, la Toronto, sub formă de bagaj de mână...

"„Așa că, știind acest lucru, a decis că cea mai bună soluție era să facă sarmalele la el acasă, în Calgary, să le congeleze, să le treacă de securitatea aeroportului, în bagajul de mână și să le aducă la mine acasă, în Toronto, doar ca să putem mânca sarmale"

Fratele tinerei Charlotte i-a trimis acesteia dovada că vigilența ofițerilor de securitate de pe aeroportul canadian este la standarde maxime, cu un mesaj: “Contrabandă românească” (în foto, pachetul "suspect")

Citit 2513 ori Ultima modificare Marți, 26 Decembrie 2023 11:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.