„Ne mobilizăm pentru a organiza această ședință extraordinară”

„Ne mobilizăm pentru a organiza această ședință extraordinară”
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

I-am cerut un punct de vedere referitor la solicitarea de convocare a Senatului Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi pentru data de 13 martie preşedintelui Senatului, conf. univ. dr. Alexandru Nechifor.

"Îmi exprim dedicarea deplină față de colegii din Senat și față de comunitatea academică. Confirmăm primirea solicitării de convocare a Senatului într-o ședință extraordinară, conform anunțului domnului candidat prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău.

Citește și "Am fost controlat la teza de doctorat într-o manieră nu tocmai legală"

Angajamentul nostru ferm este să promovăm o cultură a comunicării deschise și a transparenței instituționale. În lumina solicitării venite din partea colegilor menționați de domnul profesor, ne mobilizăm pentru a organiza această ședință extraordinară. Cu toată responsabilitatea, ne angajăm să abordăm și să clarificăm chestiunile importante pentru comunitatea academică, demonstrând astfel respectul nostru pentru opiniile și preocupările fiecărui membru al Senatului și al comunității academice. Colegilor și studenților vreau sa le transmit un mesaj de echilibru și perspective promițătoare. Ne asumăm să fim un canal deschis de comunicare și să colaborăm într-un spirit constructiv, în liniște, pentru a promova dezvoltarea academică", a transmis preşedintele Senatului UDJG.

Citit 2392 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2024 06:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.