15 elevi militari învață meserie la Jandarmerie

15 elevi militari învață meserie la Jandarmerie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Abia au depus jurământul și au și luat contact, ”la cald”, cu meseria pe care și-au ales-o. 15 absolvenți ai Școlilor Militare de Jandarmi de la Fălticeni și, respectiv, Drăgășani au luat drumul Galațiului pentru a învăța, 18 martie fiind prima zi în care proaspăt cadeții au luat contact cu lumea din care vor să facă parte.

Până pe 26 aprilie, se vor familiariza cu primele și cele mai importante atribuții ale instituției sub coordonarea unor cadre cu experiență. Stagiul de pregătire se va încheia cu o evaluare făcută de tutorii profesionali, evaluare care va reflecta și modul în care absolvenții s-au implicat în activitatea de pregătire și dorința lor de a învăța. O motivație în plus a venit din partea comandantului Jandarmeriei Galați, colonelul Florin Simionel, care i-a asigurat de întreg sprijinul colegilor, pentru a le ușura activitatea practică și a le destăinui o parte din tainele carierei pe care au ales să o urmeze.

La Jandarmeria Galați, elevii vor face practică în cadrul subunităților de pază și protecție instituțională din Galați, Tecuci și Târgu Bujor, pe întreaga durată a stagiului fiind sub supravegherea și coordonarea tutorilor profesionali.

Citit 971 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2024 12:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.